Tekne Kiralama ile Şirket Tekne Gezileri


Tekne Kiralama ile Şirket Tekne Gezileri
Tekne Kiralama ile Şirket Tekne Gezileri

Tekne kiralama İstanbul’da oldukça popüler bir aktivitedir. Günlük hayatımızda İstanbul’un ne kadar harika bir şehir olduğunu unutabiliyoruz ve izdihamına kapılıp gidebiliyoruz. Bu sebeple boğazda yavaş yavaş ilerleyen ve yalıların arasından geçen bir teknenin içinde olmak, herkesin için huzurlu bir şekilde hayal edilir. Tekne kiralama İstanbul’da sadece şehrin silüetini izlerken keyifli bir gün geçirmenizi sağlamaz aynı zamanda özel aktivitelerinizi de burada geçirmenizi sağlayabilir. Etkinliğe özel hazırlanmış dekor ve yemekli boğaz turu sayesinde her türlü etkinliği denizin ortasında gerçekleştirebilirsiniz. Bu yazıda şirket tekne gezilerinin nasıl tekne kiralama ile organize edilebileceğinden bahsedeceğiz.

 

Şirket Tekne Gezileri

 

Bir şirket yemeğini teknede gerçekleştirmek istiyorsanız ya da şirket partisini (yıl dönümü, yılbaşı vb.) teknede organize etmek istiyorsanız dikkat etmeniz gereken bazı unsurlar mevcuttur. Bu unsurlara dikkat ettiğiniz sürece çalışanlarınız veya ortaklarınızla harika bir yemekli boğaz turunu tecrübe edebilirsiniz.

 

Deneyimli Bir Tekne Kiralama Şirketiyle Anlaşın

 

Özellikle şirket organizasyonları gibi kalabalık gruplarla gerçekleştirilen aktivitelerde tekne kiralama şirketinin profesynel çalışıyor olması çok önemlidir. Bu sayede kalabalık bir grup olarak iskeleye gittiğinizde bir hatayla karşılaşmaz ve organizasyonunuzu dilediğinizce gerçekleştirebilirsiniz. Yıllardır Avrupa ve Anadolu yakasında oturanların özel günlerinde tercih ettiği firma olan Tekne Kiralama İstanbul sayesinde bir hatayla karşılaşma riskinizi oldukça düşürürsünüz. Ayrıca hata payını düşürmek için atabileceğiniz başka bir adım ise tekne kiralama rezervasyonu yaparken kapora vermektir.

 

Kendinize bir Çalışma Arkadaşı Bulun

 

Tekne kiralama işi ve ardından ilgilenilmesi gereken detaylar, deneyimli bir şirketle çalışıyorsanız oldukça basittir. Ancak organazisyonunuzun mükemmel olmasını istiyorsanız bir çalışma arkadaşınızla süreci yönetmeniz faydalı olacaktır. Bu, sadece yardıma ihtiyacınız olduğundan değil aynı zamanda dekor ve yemek gibi seçimlerde size fikir verecek birinin bulunması bakımından da önem arz eder. Çalışma arkadaşınızı seçerken daha önce tekne kiralayarak bir aktivitede bulunmuş birini seçmenizi tavsiye ederiz

Karar vermeniz gereken detaylar ayrıca organizasyona ekstraların eklenip eklenmeyeceğini seçmektir. Bu ekstralar;

 

  1. Masa Süsleme
  2. Lazer Gösterisi
  3. Çiçek Buketi
  4. Balon Süsleme
  5. Pasta
  6. Bay Keman
  7. Bayan Keman
  8. Fasıl Ekibi
  9. Oryantal Show
  10. DJ
  11. Rehber

Güzergahınıza Karar Verin

Avrupa yakasından ve Anadolu yakasından kalkıp buradaki ilçeleri gezen güzergahlar mevcuttur. Şirketinizin hangi yakada bulunduğundan bağımsız olarak bu seçimi yapabilirsiniz. Bu seçimi yaparken tekne turuna katılacak kişilerin fikrini sormanızda fayda vardır. Anadolu yakasında yapılan tur Beykoz’dan başlar ve Üsküdar’da sona erer. Bu 2 ilçe arasında Paşabahçe, Çubuklu, Kanlıca, Anadolu Hisarı, Kandilli, Çengelköy, Beylerbeyi ve Kuzguncuk’un önünden geçilir. Avrupa yakası tur güzergahı ise Yeniköy ile Beşiktaş arasındadır ve Yeniköy, İstinye, Emirgan, Baltalimanı, Rumeli Hisarı, Bebek, Arnavutköy, Kuruçeşme ve Ortaköy dolaşılır. Bu turların kısa hali 2 saat, uzun hali ise 4 saat sürer. Ayrıca programa Adalar’ın ilave edilmesiyle günlük bir programa döner.

Etkinliğe Katılım Sayısını Öğrenin

Tekne kiralama ile gerçekleştireceğiniz aktivite bir toplantı veya kutlama olabilir. İki durumda da misafirlere yiyecek içecek ikramı yapılacağından bu konuda yetersizlik yaşanmaması için sayıyı önceden net bir şekilde belirlemeniz önem arz eder. Ayrıca yemeklerin içeriği hakkında misafirlerinizi bilgilendirin. Gıda alerjisi son zamanlarda çok yaygındır.

Tekne Kiralama İstanbul, yıllardır İstanbul boğazında çeşitli yemekli şirket gezileri düzenlemiştir. Bu sebeple yapmanız gereken tek şey bu etkinliği nasıl organize etmek istediğiniz anlatmak ve sonra teknede keyifli vakit geçirmektir.